Rakentajapalvelu Jokiaho Oy

Rakentajapalvelu Jokiaho Oy

Rakentajapalvelu Jokiaho Oy on vuonna 2002 perustettu rakennusalan palveluja tarjoava yritys. Teemme pääosin omakotitaloja, paritaloja ja rivitaloja Seinäjoen seudulla. Olemme toteuttaneet myös teollisuushalleja sekä pientalojen saneerauksia.

Toimintamme tavoitteena ovat korkea laatutaso ja tyytyväiset asiakassuhteet. Pyrimme toimimaan kustannustehokkaasti ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista.

Tavoitteenamme on luoda jokaiselle yksilöllinen koti, joka kuvastaa asukkaidensa elämäntapaa ja tarpeita. Meille on tärkeää valmistaa laadukkaita, viihtyisiä koteja asiakkaillemme. Emme valmista sarjatuotteita, vaan sinä päätät miltä talosi näyttää. Sinä ja perheesi olette parhaat asiantuntijat sen suhteen mistä lähtökohdista taloanne ryhdytään suunnittelemaan ja mitä ovat yksilölliset tarpeenne. Kerro meille unelmistasi ja tehdään siitä yhdessä totta.

Ota yhteyttä niin sovitaan aloituspalaveri, jossa käymme läpi perheesi toiveet ja tavoitteet.

Myytävät asunnot

No Properties Found.

Kohteet

Asunto Oy Seinäjoen Mäkelänkatu 6-8
Asunto Oy Kuusamon Rukan Skimba
Asunto Oy Seinäjoen Rypsikuja 15
Tulikivimylly 4 ja 6, Seinäjoki

Vuokramökit

Vuosselinrinne 11 A 1, Ruka

Vuosselinrinne 11 A 1, Ruka Mökki sijaitsee rauhallisella Vuosselin alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Valaistulle Rukan ympäryslenkin hiihtoladulle voit laskea suoraan…
  Makuuhuoneissa 6 sänkyä ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva   75 m2

Rukan Skimba

Vuosselinrinne 11 B 2, 93830, Rukatunturi Loppuvuodesta 2018 valmistunut laadukkailla materiaaleilla sisustettu paritalomökki sijaitsee erinomaisella paikalla. Mökin pihasta voit laskea suoraan…
  Sänkypaikkoja 6, sekä yksi levitettävä vuoderahi   100 m2

Yrittäjät

AA

LuotettavaKumppaniyritys